De Blije Bus

De Blije Bus is een initiatief van ons, Pieter en Nienke van der Haak. Wij houden ervan om samen leuke ervaringen op te doen en willen jullie dat ook meegeven met onze mooie volkswagen bus.

Veel mensen werken hard en vergeten soms even te genieten van het leven. Wij willen niet alleen werken en zogenaamd wachten op ons pensioen.

Waarom niet nu genieten van het leven? Dus proberen wij met ons gezin periodes van hard werken af te wisselen met korte of langere vakanties.

De Blije Bus is ontstaan vanuit liefde voor dit leuke volkswagenbusje, oftewel het Hippiebusje. Zodra je zo'n mooi authentiek Volkswagenbusje ziet rijden word je blij. Het gevoel van vrijheid, de lol van het rijden met een luchtgekoelde motor, zo'n groot stuur en de heerlijke vering delen we sinds 2010 met vele anderen. 

Behalve voor een heerlijk romantischweekendje weg kan de bus ook gebruikt worden voor bijvoorbeeld trouwerijen als trouwauto, fotoshoots een retro-picknick etc.

Het idee van de Blije Bus is het aanbieden van een heerlijke ervaring waar je blij van wordt en waardoor je op een net iets andere manier even helemaal weg bent uit de dagelijkse drukte.

Nienke

Nienke is eigenaar van haar bedrijf Vers! Zij is stemacteur en voiceover. Daarnaast is ze trainer, trainingsacteur en managementprikkelaar. Al deze activiteiten worden verbonden door 1 rode lijn: duidelijk je boodschap naar voren brengen. In training & coaching doet ze dat door anderen ook te helpen beter in hun (werk)vel te komen en als voice-over staat zij voor een heldere en enthousiaste stem. Maar schrijven over een stem is wat lastig, dat moet je horen: Wil je meer van haar en haar werk weten & horen? Check dan de site van Vers!

Pieter

Pieter geeft in zijn normale dagelijkse werk leiding aan het bedrijf P&A talentontwikkeling.com. Een bureau voor communicatie/leiderschapstrainingen, team- en organisatieontwikkeling. De slogan van P&A Talentontwikkeling is: Ontwikkel je Talent, organiseer je Zwaktes! Met andere woorden, schenk vooral aandacht aan datgene wat je goed kunt en hou op met werken aan je zwakke punten. Dat kost vaak bergen energie zonder dat het iets oplevert.

Blije Bus

Wij Pieter en Nienke vormen samen de Blije Bus.

Lees ervaringen

Ontdek wat jouw voorgangers beleefd hebben met onze bus.

Ervaringen lezen

Contact

Blije Bus
Voortmansweg 47
7523 CW Enschede - Nederland
info@retroweekend.nl
(+31) (0)6 21 885 833