Wat kan je verwachten?

Jullie weekendje weg met een Volkswagenbusje via RetroWeekend is puur genieten. Nostalgisch, romantisch én alles is al geregeld!

Vrijdag (of maandag)

Het is zover, je gaat naar Enschede waar het prachige Volkswagenbusje, helemaal in de stijl van 1976 voor je klaar staat. Inclusief eten en drinken, beddengoed (niet vintage, wel retro-look), handdoeken en alles wat nodig is. Na een korte uitleg stap je in en kan het genieten beginnen. Boek gerust!

Misschien even wennen, met het grote stuur maar al snel rijd je, op koers gehouden door het navigatiesysteem moeiteloos via een mooie route naar de eerste camping die voor jullie is gereserveerd. Je zoekt je plekje, het dak kan omhoog, even iets inschenken en genieten van de rust. Als je er aan toe bent bereid je zelf je maaltijd met behulp van de spullen die al voor jullie zijn gekocht en het bijbehorende makkelijke camping-recept.

Na de maaltijd is het genieten vreeen voor retroweekendan de rust. Misschien maken jullie nog een avondwandeling.Je luistert naar de vogels, spot misschien nog een hertje of een paar konijnen of je zit gewoon lekker binnen en luistert via de meegeverde mp3 speler naar de muziek uit de jaren zeventig. In het volkswagenbusje zit zelfs heerlijke oldskool spelletjes en fijn vintage Mepal servies uit de jaren zeventig.

's Nachts slapen jullie in de camper op een comfortabel traagschuimmatras. En als het koud is, dan kan het kacheltje erbij aan.

 Zaterdag (of dinsdag)broodjes tumb

Na een comfortabele nachtrust is het tijd voor een ontbijtje. Je kunt in het kleine oventje warme croissantjes afbakken, een gekookt eitje erbij en je komt lekker ontspannen op gang. 

Als jullie er aan toe zijn dan stap je achter het stuur en ga je op ontdekkingstocht door Twente(Sunny) of Salland(Rosie). Je ontdekt de mooiste weggetjes en onderweg zijn er veel mogelijkheden om te genieten van natuur, cultuur, historisch erfgoed of de hartelijke gastvrijheid die in het Oosten van het land zo vanzelfsprekend is. Dankzij de handige reisgids met diverse tips om uit te stappen langs de route is het makkelijk om je eigen plan te trekken. Er kan veel, er hoeft niets. Tegen de avond stijken jullie neer op de volgende kampeerplek. Ze weten dat je komt. 

's Avonds bereid je een maaltje op de camping. Jullie genieten van de ondergaande zon, de rust, misschien een mooi boek, een goed gesprek of een knappend kampvuur. Geen zorgen, geen drukte, gewoon lekker leven.

Zondag (of woensdag)

Na het ontbijt verken je in je eigen tempo de verdere omgeving. Langs een mooie landschappelijke route met vele uitstap en ontspanningsmogelijkheden is het wederom genieten van de rust en de vrijheid. Wandelen, fietsen, musea bezoeken, een boekenmarktje of misschien zelfs wel kanoën. Het kan allemaal, het reisgidsje geeft je de nodige tips.

Misschien valt het je op hoe vaak de mensen die je onderweg tegenkomt naar je zwaaien, of de hoofden meedraaien als je voorbij rijdt. Zo'n retro-busje in zo'n gezellige kleur zorgt bij veel mensen direct voor een glimlach.

Aan het einde van de dag komen jullie ontspannen en helemaal opgeknapt weer terug in Enschede waar je afscheid moet nemen van het, inmiddels vertrouwde busje. Jullie wisten niet hoe ontspannen zo'n weekend zou kunnen zijn en helemaal relaxed komen jullie zondagavond weer thuis in je vertrouwde omgeving. Boek hier jouw weekend!

mais arrangement

 trefwoorden Volkswagenbusje weekendje weg Volkswagen T2 Camper Retro Vintage

Blije Bus

Wij Pieter en Nienke vormen samen de Blije Bus.

Lees ervaringen

Ontdek wat jouw voorgangers beleefd hebben met onze bus.

Ervaringen lezen

Contact

Blije Bus
Voortmansweg 47
7523 CW Enschede - Nederland
info@retroweekend.nl
(+31) (0)6 21 885 833